Herceghalom Gyermekeiért Közhasznú Alapítvány

SZÜLŐK ÉS NEVELŐK JÓTÉKONYSÁGI BÁLJA – 2023.05.06Köszönjük minden kedves vendégünknek és támogatónknak, hogy velünk együtt ünnepeltek és lehetővé tették, hogy az idei évben is sikeres rendezvényt zárjunk.

Fontos, hogy minden évben találkozzunk Önökkel, szülőkkel, támogatókkal és felidézzük, hogy mi célból jött létre az Alapítvány immár 31 éve. Az alapítvány 1992-ben alakult azzal a céllal, hogy Herceghalom településen élő azon gyermekeket és fiatalokat támogassa, akik tanulmányaik mellett a sport, a művészetek vagy tanulmányi versenyek terén kimagaslót teljesítenek.

Az elmúlt 31 évben töretlen lelkesedéssel dolgozott a kuratórium, és minden évben számos programot, eszközt biztosított Herceghalom gyermekeinek. Pályázataink Óvodások, Általános Iskolások, Középiskolások valamint Főiskolás- illetve Egyetemista tanulók számára szólnak.

Idei évben először vezettük be a „Herceghalom Champion Díjat”, amit Horváthné Gacsályi Marianna ötlete nyomán valósítottunk meg. A díjat a kiemelkedő sportsikereket elért tanulóink kapják, olyan sportolók, akik kiemelkedő országos, nemzetközi sikereket értek el. Idén 9 tanuló vehette át a díjat.

Köszönjük önkénteseink kitartó és fáradhatatlan munkáját, Nimród Fogadó vezetőjének, Pete Lászlónak és munkatársainak a fantasztikus helyszínt és ételeket. Kristóf Istvánnak köszönjük a rendezvényen készült fotókat.

Vissza