Herceghalom Gyermekeiért Közhasznú Alapítvány

2020. NOVEMBERI KURATÓRIUMI ÜLÉS NYERTES PÁLYÁZATAI



2020. NOVEMBERI KURATÓRIUMI ÜLÉS NYERTES PÁLYÁZATAI

 

2020. novemberi Kuratóriumi ülésre 7 pályázat érkezett.

 A nyertes pályázatok alapján a Herceghalmi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolát összesen 260.000Ft-al támogatja az alapítvány. Támogatjuk az egészségnapot, illetve az általános iskolás tanulók-,  valamint a művészeti iskolás tanulók eszköztámogatásban részesültek. Sajnos az idei év első felében elmaradnak az ilyenkor szokásos programok, színházlátogatások, kirándulások, így – bár konkrét eszközigényt nem szokott az alapítvány támogatni – kivételt tettünk az idei tanév első felében.

A Herceghalmi Csicsergő Óvodát 225.500Ft-al támogatja az alapítvány. Mozgásfejlesztő eszközöket, tornaterem eszközeinek fejlesztését támogatjuk. Az elmúlt nevelési év végén, illetve az idei nevelési év első félévében szokásos környezeti nevelési programsorozat, báb-és színházi előadás sorozat, kirándulások elmaradtak, így – bár az óvoda számára sem szoktunk eszközigényt támogatni – itt is kivételt tettünk.

A fentieken kívül határozatot hozott a kuratórium az iskola és az óvoda szokásos karácsonyi ajándékának tekintetében, amit idén rendhagyó módon mindkét intézmény számára 100-100.000Ft-ban határoztunk meg, ami szintén eszközigényre használható fel.

HERCEGHALOM GYERMEKEIÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY KURATÓRIUMA

Vissza