Herceghalom Gyermekeiért Közhasznú Alapítvány

Szülők és Nevelők Jótékonysági Bálja 2020. február 15.



 

Szülők és Nevelők Jótékonysági Bálja 2020. február 15.

Kedves Vendégeink, Támogatóink!

 

Alapítványunk idén ünnepli fennállásának 28. évfordulóját, melyet a Szülők és Nevelők Jótékonysági Bálján vendégeinkkel együtt méltón ünnepeltünk meg. Minden évben megrendezzük jótékonysági rendezvényünket, melynek legfőbb célja adománygyűjtés a következő időszak gyermekprogramjainak támogatására.

Az idei bálunkat is a gyönyörűen berendezett Nimród Fogadóban tartottuk. Köszönjük Pete Lászlónak és családjának, munkatársainak a fantasztikus vacsorát, figyelmes kiszolgálást, az impozáns berendezést, akik munkájukkal a herceghalomi gyermekeket támogatták. Saját forrásból nem tudna az alapítvány egy ilyen csodálatos rendezvényt varázsolni!

Köszönettel tartozunk Csizmadia Zsuzsanna Polgármester Asszonynak és Kazány Tibor Alpolgármester Úrnak, akik elfogadták meghívásunkat és megnyitották rendezvényünket. Herceghalom Község Önkormányzata az idei évben is hozzájárult a rendezvény megrendezésének anyagi fedezetéhez melynek köszönhetően megvalósulhatott, hogy az est teljes bevételét a gyermekekre fordítsuk, ami az idei évben rekordösszegűnek mondható 1.687.000Ft. Mindezt vendégeink, támogatóink, önkénteseink nélkül nem tudtuk volna megvalósítani! Köszönjük, hogy bizalmukkal megtisztelték Alapítványunkat!

A vacsora alapanyagainak nagy részét 5. éve felajánlásként kapjuk a Tesco Globál Áruházak Zrt.-től. Köszönetet kell mondanunk az Ázsia Bt.-nek valamint Hegedűs Imrének, ők is jelentősen hozzájárultak vacsora alapanyag felajánlással rendezvényünkhöz.

Köszönjük valamennyi felajánlónknak a tombolatárgyakat, ajándékokat, támogatójegyek vásárlását. Felajánlóinknak köszönhetően 1,5 millió forint értékben sorsoltunk ki tombolatárgyakat. Az idei évben is legnagyobb támogatónk a Tesco-Globál Áruházak Zrt. volt, de idén már bővült az egyéni felajánlók köre, aminek nagyon örülünk és bízunk benne, hogy jövőre is számíthatunk rájuk!

Köszönjünk pedagógusoknak, óvodapedagógusoknak, titkárnőknek a bálon nyújtott önkéntes pótolhatatlan segítséget. Külön köszönjük Szőcsné Pécsi Renátának a bál előkészületeiben vállat önzetlen, sokrétű szerepvállalását.

Az ösztöndíjas tanulók és koordinátoruk, Pekli Erika a vacsora alatt önkéntes munkájukkal segítették rendezvényünkön a vacsora felszolgálását.

Az este fellépői még színvonalasabbá tették a rendezvényt. Köszönjük az Alapfokú Művészeti Iskolánk Kamarazenekarának előadását. Fellépett a Herceghalom Kultúrájáért Egyesület felnőtt Tánckara, akik egy vidám rockabilly stílusú tánccal örvendeztették meg a közönséget. A Younity Dance Company Herceghalmi Hip-Hop csoportja is bemutatkozott rendezvényünkön a fiatal vendégeink nagy örömére. Az este műsorblokkját Gall Isis hárfaművész zárta, aki játékával a vacsora alatt is kellemes hangulatot teremtett. A zenét az idei évben is Borzné Kovács Violetta és Borz Miklós szolgáltatta.

És végezetül de nem utolsó sorban köszönetemet szeretném kifejezni az alapítvány Kuratóriumi Tagjainak akik egész évben önkéntes munkájukkal hozzájárulnak a gyermekek támogatásához!

 

Bárányos Mónika Julianna

a Herceghalom Gyermekeiért Közhasznú Alapítvány kuratóriumának elnöke

Vissza