Herceghalom Gyermekeiért Közhasznú Alapítvány

Karácsony a Herceghalmi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában – 2019. december 20.



 

A Herceghalom Gyermekeiért Közhasznú Alapítvány minden évben megajándékozza a Herceghalmi Általános Iskola Tanulóit karácsonykor.

Általában olyan ajándékot szoktunk átadni, mely minden tanulónak hasznára válik. Előző évben például olyan zenelejátszó eszközt ajándékozott az alapítvány, mely minden tekintetben megfelel a mai kor kívánalmainak és ezzel az eszközzel az iskolai rendezvények lebonyolítása korszerűbbé és ezzel együtt egyszerűbbé vált.

Idén két foci kaput ajándékozott az alapítvány, hogy a szünetek az iskolaudvaron még izgalmasabban és sportosabban teljenek. Ezen kívül pedig különböző társasjátékokat kaptak a gyerekek.

Az ajándékok átadására a iskolai karácsonyi ünnepségen került sor. Az ünnepség idén is, mint minden évben, meghitt, karácsonyi várakozásra hangolódó ünnepség keretében zajlott.

A karácsonyi ajándékokon kívül különböző pályázataink is vannak az általános iskolás korú gyermekek számára, melyekre minden évben érkezik pályázat az iskolától. 2019-es évben összesen 1 500 000Ft-al támogatta az alapítvány az általános iskolás korú gyermeket. Osztálykirándulások, Erdei iskola, Egészségnap, Tanulmányi kirándulások, Év végi jutalmak, csak hogy néhányat megemlítsünk.



Vissza