Herceghalom Gyermekeiért Közhasznú Alapítvány

2018.12.20-i Iskolai karácsonyi ünnepségAz alapítvány kuratóriuma minden évben meghívást kap az óvodai karácsonyi ünnepségen kívül az általános iskolai karácsonyi ünnepségre is, mely meghívásnak szintén nagy örömmel teszünk eleget.

Az ünnepség minden évben felülmúlja önmagát, ezúton is gratulálunk a pedagógusoknak, gyermekeknek a színvonalas és gazdag programért.

Hagyomány, hogy az alapítvány megajándékozza a gyermekeket olyan ajándékokkal, melyet közösen használhatnak a tanév során. Az idei évben fejlesztő társasjátékokat, labdákat és láthatósági mezeket kaptak alapítványi karácsonyi ajándékként. Az ajándékozás az idei évben rendhagyó volt, ugyanis Schnaider László nyug. polgármester úr családjának hála sokan a család kérésével összhangban a koszorúra szánt összeget az alapítvány bankszámlájára utalták. Pusztazámor Községi Önkormányzat pedig igen nagylelkűen 50 000Ft támogatásban részesítette az alapítványt, ezáltal a herceghalomi gyermekeket. Az alapítvány kuratóriuma úgy döntött, hogy a Pusztazámor Községi Önkormányzattól érkezett pénzösszeget az idei évben a gyermekek karácsonyi ajándékaira fordítja. Ezúton is köszönjük Pusztazámor Községi Önkormányzat nagylelkűségét.

Vissza