Herceghalom Gyermekeiért Közhasznú Alapítvány

II. Abacus Jótékonysági Piknik – 2018. szeptember 09.

Hálás köszönetemet fejezem ki mindenkinek , aki a II. Abacus Jótékonysági Piknik-en részt vett és ezzel támogatta iskolánkat. Fantasztikus ebéd, remek hangulat, közösségépítés. Köszönetemet és tiszteletemet fejezem ki az Abacus Hotel igazgatójának, Kálmán Zsolt úrnak, aki példaértékű, egyedülálló felajánlásával önzetlen segítőkészségéről tanuskodott. A nagyszerű szervezésért köszönet illeti Lipták Andrea, értékesítési igazgatót. Köszönöm a Herceghalmi Sportegyesület- Pécsi Andrea és Bácsalmási Gábor- felajánlását, a program kiemelt támogatásáért. Az extra bevételekkel és az Abacus Hotel felajánlásával együtt 1.280.000.-Ft támogatásban részesül iskolánk, mely a Herceghalom Gyermekeiért Közhasznú Alapítvány számlájára kerül. A befolyt összeg az iskolaudvaron kialakításra kerülő szabadtéri színpad elkészítéséhez nyújt jelentős támogatást. Iskolánk valamennyi tanulója, pedagógusa nevében köszönetemet fejezem ki a rendezvény megszervezéséért.
Őszinte szeretettel: Horváthné Gacsályi Marianna